Underhållare sökes...

Är så jävla sjukt uttråkad just nu. Inget på teve, ingen ny bra film, inget bra humör... kan det bli så mycket värre ?. Enda man har att se fram emot är CSI som kommer om en stund. Efter det blir det väl sängen. Ingen idé att vara uppe när det  är sån brist på saker man kan underhålla sig med.  

Cheap,..like the Tele2 company.

Nu känner jag mig lite förbannad här!, vet inte riktigt varför, men detta kommer att bli en ganska arg blogg, i guess. Något jag tycker är jävligt störande är brudar som sliter och rycker i andras killar som dem vore ett stycke kändisplagg på rean. Och notera att jag menar UPPTAGNA killar, för det är det bästa dem vet, lite jakt och spänning och att få köra över andra tjejer och TROR att dem kan vinna!, HAHA :), såna tjejer är som får, cheap. Trash som hör hemma på soptippen. Hmm, undrar egentligen var jag fick denna aggressivitet ifrån, aja hoppas den kan användas till något bra iaf! :).

I put you to sleep bitch.



    


Något att tänka över kanske?

Det ringde en försäljare alldeles nyss, och fan tänkte jag, för det finns inget värre än telefonförsäljare. Men denna killen var faktiskt riktigt trevlig och pratade i lugn ton så man bara fastnade, fast vissa vet ju hur jag e när det gäller försäljare och sånt ;p, svårt att säga nej ibland (a), haha. men iaf det var ett erbjudande från telia med bredband & telefoni och digitaltv och hela kitet, vi snackade en bra stund, frågade allt möjligt, och det låter riktigt värt faktiskt! :p. man får ju hemmabiosystem från Sony så tänkte det kunde bli min lilla julklapp till mig själv i år (a).  

 

Kunde inte redan dem på BB säga att livet e fucked up?


Fan, jag befinner mig verkligen på ett jävla vägskäl asså, om jag gör det ena mister jag det andra. Varför kan man fan inte bara få allt det man vill ha för en gångs skull?, ha?. Jag känner mig bara säker på en enda sak just nu, och det e att jag vill ha dig, och jag vet inte vad jag skulle göra om jag skulle förlora dig. Men det tär så jävla mkt när man inte har allt det andra som jag skrev om innan. Fan och att man alltid ska vara så jävla feg jämt, och inte kunna ta sig i kragen nån gång och verkligen tvinga sig själv till det. Jaja, jag får försöka hårdare bara. Kan inte nån snäll människa ge mig ett jobb ?.

Hör av dig om du finns.

Ciao.

Okej ?.

Gick ner nu för att kolla till min tvättid jag har imorgon, finns två pass att välja mellan från klockan 7-14 och 14-21, och jag hade skrivit upp mig för den klockan 14 redan i Tisdags. Men förut när jag skulle ta den andra tvättiden med så såg jag att någon hade suddat ut mitt namn och skrivit i sitt .. ? whaaataaafuck liksom ?, okej om personen ifråga hade kommit till mig och frågat om man fick lov att ta just den tvättiden för det kanske var en nödsituation. Folk är fan som gamar, speciellt mina grannar, finns väl några som e okej, men dem flesta e bara gamla och så jääävla suura.

Jaha ?.

Detta gick ju bra! :D, haha. jag får väl erkänna att detta e inte riktigt min grej, men jag måste ju försöka underhålla mig med något! :). Tänk om jag hade skrivit blogginlägg på ALL fritid jag har, hade ju servern brakat ihop, totalt :). Haha, nä men hobby eftersökes ?, - ge mig en? :). den här låten e skön! :), minus för sångarens kläder dock. Men sen när blev detta en modeblogg ? :).


Som gott & blandat - Söt & go.

Jaha, nu ska man försöka sig på det här igen! :), får hoppas det går bättre än sist gång, då var man ju inte speciellt aktiv! :p. Jag hade velat skylla på tidsbrist, men då gjorde jag ju inte så mycket mer än vad jag gör nu- alltså inget! :).
Men men, det är ju aldrig för sent för något säger dem, som russina intalar sig när dem skriver på ett gymkontrakt efter att ha levt ett helt sekel, minst.

Men som rubriken säger, ska jag skriva om allt möjligt, och inte bara om mitt "händelserika" liv :).Vad ska jag börja med då?, Kan inte nån ge mig en öppning då?, inte lika bred som Linda rosings käft bara, men bara lite,  så ni finner det iaf lite intressant. Äh, eller vad fan bryr jag mig om er för :p, Det e väl för mig jag skriver detta ? - eller ?.  

Aja, nu ska jag duscha och sen sova,

På återseende. I hope. ;)    

RSS 2.0