Förlåt!

För att jag inte uppdaterat på hela dagen!, fast egentligen behöver jag inte be om ursäkt, ni har väl inte brytt er om det ;), men var tvungen att förlåta mig själv för att jag inte orkat eller haft lust att blogga idag :(. Inte lika starkt som det brukar vara annars, men men, alla har vi våra dagar :D. Jag är ju hemma hos mina föräldrar idag igen (a) haha, jag älskar mina föräldrar och jag tycker det är så mkt mkt bättre att spendera kvalitetstid med dem än en tråkig utekväll på krogen, är så satans trött på det!!, bara massa fulla & jobbiga människor, och fattig blir man!, varför betala för att få ångest liksom ? ;), låter väldigt dumt tycker jag. Nej då är det mkt bättre å vara här, och äta god mat och bara ha det trevligt =). Fast imorgon ska ju mamma & pappa åka på ålandskryssning med min faster och hennes man. Min mamma fyller ju så därför dem ska ut lite =), har dem förtjänat verkligen så :p. Så det får bli en sväng till torp i veckan så jag kan hitta en födelsedagspresent till mammis, men har ingen aning rikttigt vad jag ska köpa!, har ni något förslag på en bra present ? =), skriv gärna i kommentarsfältet nedan isåfall!.

Bjuder på en bild här med, bara för att jag e så snäll idag ;), mihihi.

 

Saaknar mina flugvarning-stora-brillor!!, R.I.P


Min bror.

Min lillebror är så söt :), för några år sedan gjorde vi inte annat än bråka och bara var allmänt elaka mot varann. Nu sitter vi och skriver med varann på msn, :p. Ja å min bror e bästa vänner. =) haha! ;p

 

Min lillebror.


Beccca

Sa precis hej då till söta Becca, för hon åker till Brasilien imorgon :). Kommer sakna deeej!!, men hoppas och vet att du kommer ha det kul! :)<3.



Jag & Becca på överby nån gång :p.


Uppe as usual ;)

Sitter och kollar på tv8 play, med Aschberg där Kissie, Dessie och Paow är med, för jag missade det när det gick på teve. Men en liten sak störde jag mig lite på, vet inte om ni tänkte på det, MEN;

Där Aschberg frågar tjejerna om dem någonsin varit kära svarar dem såhär ;

Kissie - ja

Paow - ja det är klart

Dessie - Nej, eller jag vet inte ?

Har inte hon pojkvän??, skryter inte hon ofta om att hon alltid sover hos pojkvännen och att dem bor i samma hus osv. Eller är hon ihop med någon hon inte är kär i?, och så kändes det lite som att hon ville rädda upp situationen lite för att hon kände hur dumt det lät?, och sa att hon skriver att hon är lite kär ibland?. Sen så hade hon ju inte alls hängt med att Katrin zytomierska var gravid?!, haha, har ju tillomed jag koll på som inte alltid hänger med i vanliga fall! :). Jaja, hon e allt rolig ibland den lilla blondinen. 






Där har ni dem iaf, två blondiner och en gammal dam ;), nej förlåt (vithåring). Normalt att vara 15 år och så ljus?!.


Fortfarande här..

E fortfarande hema hos mamma & pappa :), väntar på att morfar & Gerd ska komma hit^^ (a). Dem kommer väl när som helst nu så blir nog inte jätte mkt uppdatering idag, (fast när har jag det?), hahaha. Såg förresten att falsksanning har öppnat bloggen igen :)!, sjukt bra, har vart trist när den vart nere :/. Men men nu kom morfar å dem, skriver mer senare! =).

Ciao.


Google...

Är jag helt beroende av!.. vet inte hur mkt eller om vad som jag googlar 24/7, ja googlar allt, om nån frågar något jag är lite osäker på säger jag bara "a men det får jag googla", Haha.

Så nu är klockan 02:48 för o vara ganska exakt, och jag e fortfarande uppe, what else?!. Är ju inte ett dugg trött och det finns ju massa mer intressanta saker att googla. Kollar typ alla större bloggar var femte sekund för o se om någon uppdaterat, men tillomed dem sover ju!. Haha, då måste jag verkligen se mig som i riskzonen =). Tänk vad lätt jag hade fixat ett nattjobb?, få betalt för o va uppe på natten som jag älskar?!, låter som rena himmelriket. Hmm, där sa jag något, min annars så ganska slöa hjärna är mer kreativ på natten så varför inte utveckla det?. Oh nu börja ju Christine!, mitt favvo favvo program =).

Se yaa later. Ciao.


Madre & padre

Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa och kollar på Scrubs =), men alla tråkmånsar har ju gått och lagt sig så kvar sitter jag här själv i teverummet med sötaste Sessan som ligger på en kudde bredvid mig och Tussan som ligger på rygg i andra soffan :), haha så gör ju inte fina damer, men det bryr sig inte hon om ;). Haha, min bror är ute och åker moped med en kompis, dem har ju lov nu så :), själv har man ju lov dygnet runt, haha... nä men det är faktiskt hemskt ibland, människor är inte gjorda för att bara sitta och inte göra något, iaf jag blir galen av det :O. Därför jag bestämt mig nu, har suttit och tänkt lite här nu i min ensamhet, och jag ska göra saker väldigt annorlunda hädanefter, jag ska börja på gym, så fort jag fixat lite mer cash dock, hoppas på att det går igenom bara, för det borde det fan göra!!. Men träna ihjäl mig och bli snygg :P. (Fast så snyggare kan man väl inte bli än mej ?), haha nä men skämt åsido :)!, jag är riktigt taggad nu faktiskt. Sen så göra småsaker hela tiden, som att verkligen tviinga mig att göra olika saker jag kanske inte alltid orkar men att göra dem ändå, för att stärka mig liksom. Efter sommaren så har jag verkligen byggt upp en grund, en grund man verkligen kan bygga och göra ännu starkare!, felet med mig är bara att jag ibland glömmer bort det. Men jag ska påminna mig själv varje dag nu. Jag känner på mig att detta kommer bli kanon och jag kommer må bättre än någonsin :), för lets face it, det har gått lite utför det senaste, men inget blir ju bättre av att man sitter å deppar å tycker att det är så synd om en själv ??. Den man först å främst måste älska är ju sig själv innan andra kan göra det :)

Nu måste jag springa å kisssaaa för jag har vart det läänge nu, haha. 

Ciao.   


Hot or Not ?.



Är det bara jag eller är det fler som tycker dessa är ful som stryk?, jag förstår verkligen inte hur dem här kan ha bivit såpass populära!. Visst jag kanske ändrar uppfattning om jag ser dem på någon som verkligen kan matcha dem och bära upp dem med resten av sin outfit, men annars är dem nog rena modedöden får jag säga.

Vad tycker ni?!.

 


Känns...

Fy fan helt trött och slut i skallen... vet inte vad det är ?? :S.. man känner sig liksom helt tom och ensam all the time. Känns inte speciellt kul. Kanske att man väljer å ha det så själv??, man orkar liksom inte arbeta i motvind... för det är precis så det känns. Allt känns liksom skit.

Inget jättekul inlägg kanske, men var tvungen att få det ur mig.


Nu har jag fått tilökning... :)

haha lugn!, det är ingen unge om det var det ni trodde ;).. haha.. nej, det är tre nya plagg i garderoben bara! :), vaknade förut och tänkte att den här dagen kommer bli skit, men så såg jag ett litet, litet brev från posten att mitt paket kommit :), så slängde på mig kläderna och sprang ner till konsum =). Jag älskar att få paket =), det är den lyckligaste stunden i mitt liv just då (a). Och snart kommer min spritleverans med, så det kan inte bli så mkt bättre just nu:). Ska väl antagligen för första gången på över en hel sommar typ gå ut på krogen =). Har ju typ blivit nykterist det senaste halvåret, visst är man lite stolt över det för det gick väldigt utför ett tag innan, men det ska bli kul, ser fram emot det :p. Becca är ju lite sjuk, så dem som läser detta går in och på hennes blogg och skriver ngt snällt tycker jag =) www.beccapizarro.blogg.se

Ciao, så länge.


Detta är enbart till en speciell person :)

Du är bäst :)<3, bra att du orkade att lyssna på mitt destruktiva andra jag och drog upp mig så jag inte hamna långt där nere igen, som jag har tyvärr en förmåga att göra ibland. Och du är inte alls känslokall som du trodde, det var bara bra för mej att höra sanningen, för du är bara ärlig!. Hoppas att jag inte gjort dig alltför besviken!. Älskar dig så sjukt mkt! <3 vet inte vad jag skulle vara utan dig, du gör mig till en bättre människa :). <3 

Du vet vem du är! :).<33


Jaja sorry....

För dålig uppdatering igen!, men har inte alltid haft tid, haft annat att göra hela tiden, sen har man vart så trött så man har inte orkat skriva när man kommit hem heller så :). Näe nog med undanflykter nu, just nu ser jag på arga snickaren på kanal 5!, rätt så bra det programmet faktiskt, han kan med ha ett väldigt temperament :). Haha, men det är väl killar likt, mahaha. Men nu tänkte jag visa er lite utav grejerna jag beställt det senaste:

Den här:)

Den här och;



Och denna :), plus ett par leggings som tydligen tagit slut efter jag beställde dem?.


Lucky.




How many days will it take for you to understand?
Look into my eyes, this is who i am.
You know I cannot do anything about it.

People have tried to change me over and over again
Its not up to you to choose
but thats alright my friend
cause I gotta go my own way whatever they say..


Helt död.

Vaknade för en stund sedan, helt död. Mår både dåligt och är jäkligt trött, men funderar ändå på dra en sväng till gymmet, allt kanske känns lite bättre efter en tur där :), kan ju inte kännas så mycket värre än detta iaf...


Ciao.


Nu är ja riktigt trött på detta...

Hade ett väldigt långt samtal med en person i telefon igår, och ibland hjälper det förbannat bra att komma till insikt med vissa saker när den personen verkligen är Ärlig och berättar hur saker och ting egentligen ligger till.
Många saker gick upp för mig och det är då fan inte alls så som jag vill ha det, men jag har ändå låtit det fortsätta liksom. Jag är så satans trött på att känna så här nu så jag vet inte vad, och det är bara Jag som kan sätta punkt och säga till att så här orkar jag fan inte ha det. Men nu är det slut med det, finito, jag sätter ner foten och tar inte mer skit nu.

Ciao.  

Studentens lyckliga dar.

Min student förra året =), en lycklig dag. <3


Sent.

Ohhh, fortfarande inte lagt mig :/. Har suttit och försökt ändrat min bloggdesign lite, men den e så satans känslig, enda liten grej man missar så går hela skiten åt skogen. Lite tidskrävande det där. Haha, förstår inte hur dem som gör iordning hemsidor pallar!, haha, dem har ju inte precis en färdig "mall" att gå efter heller så. Men men nu svamlar jag lite grann märker jag, blir så när det e sent och man är trött... ska ju upp 7 imorrn med så!. Men jag kan belöna er med att ladda upp en super-mega-as-snygg bild på mig, !haha.. jag bara skojar nu ;) 

Natti natti! 

Ciao.


About Time.

Haha, nu kollar jag på Gordon Ramsays kitchen nightmares =), alltså sjukt vad smutsiga och skitiga en del kök kan vara!, usch usch!!!, får en nästan till att aldrig äte ute =), haha. Fast mycket är väl lite "tillgjort" med för att det ska bli en show liksom. Men men...

I reklampauserna kollar jag på skor, eller rättare sagt ett par converse =), vill faktiskt ha ett par nu, trodde aldrig att jag skulle bli intresserad av det, men dem har växt i mina ögon =).



Juste!, note to self: ställa alarm på kl 7 till morran, upp o tvätta då =). Superintressant för er!, haha..eller not..

Ciao.


Two and a half men!

I fuucking love it!!!, nu har ju de nya avsnitten av säsong 7 rullat igång på 3:an :). Helt underbart!!<3.
Nu börja CSI Miami igen på kanal 9,. Skriver ett inlägg till senare kanske-

Ciao.


Torp =)

Nu har jag nyss kommit hem från Torp =), fick ett ryck idag när jag skulle testa mina jeans som jag inte använt på läänge, och till min STORA besvikelse fick inse att vartenda par vart för små... whatafuuuuck??? man går upp några kilo efter sommarn och så blir det så häär. Aldrig hänt mig innan, usch jag började nästan gråta.
Men men så kom jag ju på att jag prövat ett par jeans från Bikbok för ett tag sedan så fick hystat mig ut till torp och fick köpt, det fick bli min räddning =).

Jaja, men idag fick jag tillomed sänkt min bredbandskostnad, började med att jag ringde till Bredbandsbolaget och skulle säga upp det men istället sa han att jag kunde få 130 kr rabatt och blev sänkt till 198 kr i månaden för 8 Mb =), så ingår telefoni och billigare samtalstaxa, så det tyckte jag blev helt okej :).

Nä nu ska ja laga nudlar på ett helt nytt och innovativt sätt ;)

Ciao.


Kommit igång! :)

Har kommit hem efter ett skönt spinningspass med Becca :), sjukt skönt att ha kommit igång med träning igen. Ja & Becca har bestämt att ta en långpromenad på morgonen varje dag och sen ta ett pass lite senare på kvällen. Nu ska vi bli de smalaste i hela Uddevalla ;), haha. Nä men det låter bra iaf^^. Bara till & skita i godis, och utekvällar och sånt på ett tag :D. Visserligen har jag dock inte varit ute något på en hel sommar så det suger ju lite :/, får väl ta någon kväll kanske^^. Jaja, nu ska jag försöka få lite ordning på min Bloggdesign, den suger för tillfället :)

Ciao. 


I got soul, but I'm not a soldier....

And when there's nowhere else to run
Is there room for one more son
These changes ain't changing me
The cold-hearted girl I used to be...

You're gonna bring yourself down
Yeah, you're gonna bring yourself down

Over and in, last call for sin.

I got soul, but I'm not a soldier.....



Picasa 2,7

Äntligen hitta jag en Picasa det gick att spara i!, haha, fast dem blev snyggare i Picasa 3 dock, men men nu kommer dem ut iaf :P.


Me Und Becca.

Coolingarna själv ;), hahahahaha


Uppe med tuppen!

Eller ja nästan, klockan 8 vaknade man iaf och var klarvaken! :), men jag somna ju runt 23 - igår kväll! :O, var ju helt slut efter en hård och jäkligt blöt helg i Ulricehamn!. Det regnade ju konstant sen klockan 7 på morgonen till sent på kvällen ju!. Regn plus kyla på det - ingen rolig kombination.

Men jag överlevde iaf, fast jag inte alltid trodde det :), haha jag var så säker på att jag skulle stryka med så att jag skicka ett sms med mitt testamente till Becca! :D. haha. Hon förstod ju inte alls hur jag palla o jobba ute i sånt väder, men efter en sommar med Sverige är man ganska rutinerad och van tyvärr :/. Men idag fan är det fint väder ute, det e ju klart o typiskt när man inte jobar liksom. Men men man får väl försöka vara ute så mkt man kan och pasa på idag då när man e ledig en sån fin dag :). Är ju fortfarande sjukt trött sen igår men ändå ganska rastlös så det blir väl till att väcka Rebeca om hon inte e vaken och dra med henne ut om hon går med på det :)


Ciao.

 

 


Takida <3

Be strong, good son, another day will rise
As you die
As you die

The formation of gangs is a sure sign of spring,
A new season approaches, please sign up for the kid,
Leave home and lead sun, prepare for the long runs.
Always here

Be strong, hold on, another day will rise
Be strong, love is gone, heart is cold as ice
As you die

Prove yourself to the father, he will praise you in mind
Alarming future is traced, the contract is already signed.
Always here

Be strong, hold on, another day will rise
Be strong, love is gone, heart is cold as ice
As you die
As you die

So long, love is gone, your heart is cold as ice
Be strong, good son, another day will rise and you have to
Be strong, hold on, antoher day will rise.
Be strong, love is gone, heart is cold as ice
As you die

As you die
It isn't where I'm free
Maybe another time

Bästa låten på länge!, älskar den <3

Ciao.


Vintern har kommit....

Usch vad kallt och jobbigt allting är!, nu har jag fått feber och grejer efter 14 timmar på torget igår!. Men men så är det i tivolibranchsen, det är så jävla kul ändå så man skiter ibland i hur vädret är ;p. Men inför Ulricehamn i helgen ska jag fan ta med ; -dunjacka , vantar, mössa o halsduk, jaja, lite överdrivet kanske, men fan det är ju typ vinter nu!!. Känns nästan så iaf :/.

Idag har jag en liten dålig dag också känner jag, vissa saker kan kännas väldigt jobbigt ibland, som att man inte varit hemma i uddevalla på en hel sommar nästan för att man varit överallt hela tiden, visst dem grejerna har varit kul. Och att komma ifrån lite kan vara skönt. Men jag kan fortfarande inte skaka av mig känslan av att jag övergav ganska mkt. Men att det inte alls var meningen att det skulle bli så :/. Och så känns det jävligt jobbigt att det inte alls är så länge som Min bästaste vän Becca <3 ska åka iväg och vara borta länge :( :(, hon är min klippa och mitt stora stöd i mycket, och jag vet inte vad jag ska ta mig till utan henne så länge :(<3. Får försöka träffa henne så mkt som det bara går innan hon åker :). 


Ciao.

   


RSS 2.0