Valborg då.

Nu har jag precis vaknat av att mamma ringde och väckte mig med den satans hemtelefonen, haha, blir alltid så grinig då, eller ja oftast för jag alltid vill sova mer men nu känner jag mig faktiskt ganska utvilad! :D. Så nu sitter jag här och dricker lite kaffe, haha, kaffe tänker ni?, jag dricker ju fan aldrig det, men detta e faktiskt Cappucino med chokladbitar i, haha, får ju börja lite smått, sen kanske jag kan ta till det tyngre sedan ;). Idag är det ju valborg med så då måste man vara pigg. 

Nae nu ska jag färga håret tänkte jag, skriver sedan =), 

Ciao.  


Underbart! =)

Åhh jag e så glad just nu! :), känns som allt stämmer så bra just nu, och man kan ju inte bli annat än att va glad när det börjat bli så fint väder ute med :D, känns som man får en nystart!. Så trött på min tråkiga händelselösa vardag, men nu har jag gjort allt jag kunnat för att det ska bli ändring på det! :). Och jag har stora förhoppningar på att det kommer bli superbra!, Top Noch! ;). Haha.

Imorgon så är det ju valborg och den ska jag spendera med min bästaste bäste vän Becca! :), henne kan man ju inte heller bli annat än glad och positiv av! :), har saknat henne mkt nu när vi inte setts på länge nu... eller ja, typ tre dar! haha, men endå, ja har haft fullt upp hela tiden dessa dagar, känns skönt på ett visst plan, men ja har mkt kvar att göra! :). Så imorgon ska vi väl grilla och dricka hopaps jag =) haha. Vi får se vad vi hittar på, blir alltid ngt kul vad vi än gör, vi har alltid så satans kul ihop =).  

Har ju jobbat i två dar nu med och det var riktigt kul faktiskt!, skönt att komma igång och träffa folket =). Sköna människor som jobbar på Carlia. Saknat dem, men i sommar kommer det förhoppningsvis bli mkt jobb =).   








Fan sugen man blir asså! ;)

Götttt! :)

ÄÄÄÄntliiigen lite tur! :), idag vare en tjej som var och kollade på lägenheten och bestämde sig för att ta den! =), gött som faan!, hon kan ju flytta in med en gång då så kanske nästa vecka flyttar jag redan, om jag nu vill ha den lägenheten jag kollat ut. Hoppas på att den är fräsch åså, ska kolla på den imorgon. :D!. Nae nu e jag jäävligt trött och snart börjar ju Rent hus! :). Skriver mer sen.

På återseende.


:)


Collage!

Hade inget att göra så jag lekte lite i Picasa, något som Becca hade laddat ner på min dator, så jag gjorde ett litet Collage med bilder på oss två, var fan askul! :), så tänkte dela med mig av våra (fullt normala) bilder! :D

Collage =)

Blev riktigt bra faktiskt!


Flytt!

Oj nu har min blogg legat lite på is ett tag! ;), haha, måste ju värma upp den lite grann nu när det börjat bli fint väder! :). Mycket har hänt under dessa månader, men kan ju börja och dra det senaste.

Har sagt upp min lägenhet och vill flytta till något mindre och billigare! :), eftersom min ekonomi inte är det bästa (iaf fram tills Augusti)  så får man ju anpassa sig till det, men det ska bli ritktigt kul att flytta till något nytt och spännande :), allt här vid den här lägenheten har ju inte varit det bästa precis, visst jag älskar hur min lägenhet är uppbyggd och den är verkligen supermysig, men så gillar jag ju inte varken grannarna, själva huset eller läget så därför tröttnade jag totalt bara!. Sen så är jag mycket för förändringar!, orka går kvar i samma gamla hjulspår :), haha. Men så imorgon ska en tjej komma hit och titta på den, om det e så att hon gillar den och vill ha den så kanske man flyttar nu i maj redan, så slipper jag tre månaders uppsägningstid, som e helt värdelöst, usch!, man vill ju röra på sig med en gång! :).

Snart fyller man ju år nu med! :D, 20, och system-myndig ;), ska bli gött att kunna köpa sin egen sprit, och slippa få tag i det på annat sätt :D, haha. Men nu tänkte jag kolla lite Desperate Housewifes, har hela säsong 1 på datorn.

Ska bjuda på lite bilder med från lite olika ställen!

På återseende!.
Jag påväg till syrran =)


Jag och Beccis :) <3

Bästa vimmelbilden, lätt asså!.


Nu vart detta bildkalaset slut, laddar upp mer nån annan dag :)

RSS 2.0