Bättre än någonsin! :)

Nu vare ett tag sen igen som jag skrev, och det har hänt en hel del, mest bra saker! ;). E ju ute på banan igen och det känns hur gött som helst! :). Allting stämmer så mycket bättre nu, har inte mått så här bra på läääänge, läänge. Enda jag ångrar att jag inte gjorde detta för längesen, för det är ju något jag egentligen har velat i flera månader nu. Har bara inte gjort det förrän nu, jävligt dumt, men bättre sent än aldrig säger man ju! ;).
 
jag tyckte aldrig ens om dig egentligen, i början kanske när du var relativt "normal" visserligen, men nu med facit i efterhand och hur du betett dig och hur du beter dig nu, nä det finns inte, så gör man bara inte. Finns killar som är flera år yngre men som e ändå tio ggr mognare än dig. Jag skulle lyssnat på det jag skrev i min dagbok, för den stämmer ju, man ljuger aldrig för sig själv. Det borde jag om någon vetat. Men men thats history, nu blickar jag bara framåt och har så mkt annat att se fram emot och så många underbara vänner!, även gamla och nya :) och då inte bara vänner heller, haha ;).

Så tro inte att jag sitter och väntar på dig och bölar för din skull, det gör jag bara inte :), du försvann ovanligt fort i mina tankar och borde nästan tacka dig för att du gör det så lätt för mig! :), den lilla respekten som fanns där försvann totalt och det är dig jag tycker synd om, helhjärtat. Nu vill jag bara ha mina pengar och bli av med dina grejer som e här, för du kommer inte få komma tillbaka om det är det du tror, med tanke på att du drar ut på det hela. 

Och du, det är ingen idé att du försöker göra mig svartsjuk som jag märkt att du gör, jag bryr mig faktiskt mer om barnen från childhood än jag gör om dig! =). 

Åhh nu fick jag ett sms också, av världens sötaste kille :), aldrig fel (a). 

På återseende.  
 


En kväll av flödande sprit och bara ren dansglädje, helvete vad kul.

Igår var en riktigt jävla lyckad kväll, med tanke på allt som hänt, började med att man vaknade vid 13 typ och hur satans pigg som helst, även med tanke på att jag somnade runt 10 på morgonen. Kunde inte sova alls med tanke på vad som hänt kvällen innan och så. Orkar inte gå in på det just nu. Men iaf, jag var riktigt jävla sugen på öl, och att sitta och bärsa med folk man tycker om lät som en väldigt bra idé =).

Syrran ringde mig och hade tråkiga nyheter även hon att berätta, en kompis till henne hade gjort slut med sin pojkvän, efter att ha varit ihop i 4 år, så allt var inte så prima där heller. Så vi bestämde oss för att hitta på något allihopa tillsammans. Vi träffade på varann på torp runt 18 tiden och jag köpte mig ett lock öl! =). Så åkte vi hem till syrran och lagade lite mat, jag hade lagt förslaget innan att vi skulle festa till det allihopa, och "nån" la förslaget att vi skulle dra till Lipz :P, Jag blev riktigt taggad påt, då jag var jävla sugen på att dansa och bara glömma tråkigheterna ett tag. Men då var problemet vem som skulle köra oss dit, men till slut fick vi tag på Tommy som körde oss dit och hem, - Tack Tommy! :). Så hoppade även syrrans granne Lina på och det var Jag, syrran, Lollo och Lina som drog iväg :).

Vi började dricka på och det spelades en hel del buzz och massa skitsnack! =). Sen kom Tommy och hämtade oss runt 23 tiden och vi åkte till Lipz. Väl där vare inte så jättemycket folk man hade hoppats på kanske, men vad gjorde det när vi hade tänkt riva hela haket själva. Haha,  Direkt där köpte vi Varsin drink och det skålades flitigt, sen gick vi vidare på kamikazee (stavning?)  bacardi razz och redbull, lite shotar och en och annan lime drink. Vi dansade fan häcken av oss och var helt galna =). Riktigt jävla roligt, söp på riktigt bra där ett tag. Sen skulle det ju stänga då och Tommy kom och hämta oss, men jag var fan galen och ville ha efterfest och skit, men dem andra skulle antingen jobba och var trötta, haha mesar! :P.

Men iaf, väl hemma ringde jag någon jag inte skulle ha ringt, men gick inte att motstå, kände mig fan så riktigt jävla ensam. Hade ju även tänkt på han hela kvällen, någonstans där i bakhuvudet hela tiden. Av det han hade att säga blev väl inte mitt liv speciellt trevligare, inte alls faktiskt, grinade som jag vet inte vad, har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv, inte sen mormor dog iaf. Så slutet på kvällen blev väl mindre rolig, men men, thats life. 

Kvällen för övrigt var ju superniice =), vi var lite Top noch. Haha. Nä men nu ska man väl försöka sova lite.

Måste tillägga att det e jävligt skumt folk på Lipz, en konstig kille i vit tröja följde efter mig och Lina ett tag kändes det som, han kollade sjukt konstigt på mig, men jag gav han bara en kall  blick och kollade bort, borde han ha fattat eller?, - nej, han fortsatte med sin lilla stalking och man började ju att undra vad killens fel var, men men han försvann sen iaf, till min gjädje, haha.  

På återseende.       


RSS 2.0