Bridget Jones Dagbok

Hej bloggen!

Nu sitter jag och kollar på Bridget jones dagbok på femman, den e bara så galet bra!! :), hon e så där härligt pinsam och verkligen bjuder på sig själv =). Men törstig som ett svin är jag, och sjukt sugen på cola!!, alltid när man inte har cola så blir man alltid sugen på det och affären där nere är ju stängd nu så :(, stänger vid 21. Idag snöade det ju riktigt med så det e lite vitt på backen, verkligen myyysigt :). Imorgon ska jag upp tidigt och ska till Contacta tror jag och göra synundersökning och skaffa nya glasögon, behöver verkligen nya då mina gamla är tejpade och skeva totalt. Haha. Men men nu ska jag göra mig lite te. Ha det så bra, pusss!


Lite konstigt.. eller??

ja lite konstigt är det väl att man fortfarande är uppe?, blir ju alltid såna här nattbloggningar ;P haha!. Helt onödigt inlägg nu men, ville se hur en grej blev bara.

Hallooo

Hallo bloggen!

Eftersom en tjej frågade mig vad jag jobbar med och inte skrev ngn blogg eller mejl får jag helt enkelt svara här. Med att berätta att jag är arbetslös för tillfället, men börjar plugga omvårdnad nu i Januari! =). Det blir en underbar start på det nya året, och ser verkligen fram emot att sätta mig i skolbänken igen och gnugga mina vilande geniknölar :). Sätta dem i arbete så att säga (a). Vad jobbar ni med förresten?.


MM <3





Behöver man ens säga ngt?!, gahhh..... (L)


Bloggtorka!

Får be om ursäkt för min totalt enorma bloggtorka!, men alla drabbas nån gång utav den, man varken orkar eller vet vad man ska skriva om ibland. Speciellt när min blogg känns så trist just nu!, försöker ju få till den så bra som möjligt men det e alltid något som ska krångla!, får väl be min snälla kusin om lite hjälp, han e ju verkligen high på här med HTML-koder och allt skit som hör bloggdesign till! :p. Hehe. Måste ju få ordning på det, och tills dess så ber jag er att stå ut så länge! - nytt ansikte kommer =), förr eller senare iaf ;). Men just nu ligger jag och kollar på nån animerad film som heter dead space, får se vad den kan erbjuda, är ju ingen Robert Pattinsom film som kan få en på gott humör! :(. Får väl se Twilight för femtioelfte gången igen sen =), hehe, man kan bara inte få nog (a). Förresten kan ju típsa om att H&M har en hel del rea just på sin internetshop!, om det nu har undkommit er! ;), beställde en pålsjacka som jag velat ha ett tag för bara 300 riksdaler! =), helt ok pris! =) www.hm.com


RSS 2.0