Sorry!

Nu vart det ett jävla tag sedan som jag bloggade, haha, har inte haft internet på cirka 3 - 4 veckor. Och sen när man väl fick det var man inte så taggad på att skriva med en gång:), haha, man blir ju så otaggad när man inte uppdaterat hela tiden liksom.

Men men hum vart ska man börja då?  kan ju iaf berätta att man flyttat :), mindre lägenhet, men fan så mkt mindre lyhört och inga gamla griniga gubbar till vaktmästare, inte vad jag märkt av än iaf ;), haha. Enda ja gjort det senaste är ju typ vart ute och festat, men jäääävlar vilka utekvällar de har vart! <3, sjukt kul dem flesta gångerna, haha, top noch liksom! ;) haha. 

Idag har jag iaf varit med mammis till överby och shoppat en hel del :), lite skor, klänning, skjorta och lite andra småprylar ;), asnöjd blev jag. Nu ska man tydlihen få besök, ev en kille man saknat :)

Imorgon! :)

Imorgon fyller då jag, Madelene Christin Johansson hela 20 år! ;), System-myndig och utträde ur tonåren och hela kitet. Dock lite blandade känslor är det allt, man börjar ju bli gammal nu! :). Haha, för alla vet ju att efter 20 behöver man ju faktiskt inte bli äldre :D. Det hade vart så gött om man bara stannat där liksom, men men, man kan ju inte få allt. 

Förut fick jag ju ett litet roligt samtal utav pappa, han frågade "om" jag nu skulle få en ny mobil, vad jag skulle vilja ha för typ, han råkade ju försäga sig lite att dem stod och pratade med en tjej i kassan där och sa att just den mobilen jag sagt att jag önskat mig innan var lite svår att skriva sms på, :D, och sen så ringde dem igen och sa att det skulle ta en vecka att få den i rosa ;). Så man kan ju säga att jag med största sannolikhet vet vad jag ska få :). Men jag säger inte vad jag tror än, ni får reda på det om en vecka ;). 

Nej nu ska jag packa lite till, ska ju flytta i veckan tror jag, men grejen e ju att jag inte fått tag i en ny lägenhet än, haha så för tillfället är jag hemlös ;), mahaha, nej men om det skulle krisa sig så så flyttar ja ju bara hem till mamma o pappa tillfälligt :). E ju ändå där så ofta. 

Men om nu nån har ngt bra boende att erbjuda äre bara att hojta till! ;). haha.  

Ciao.


Valborg!

Missade att skriva om valborg, så får ta igen det nu! ;), sammanfattning utav kvällen; skitkul! :D:D, men kan ju ta allt från början ;).

Det började med att jag och Rebeca promenerade bort till skeppsviken runt kvart över 7, där träffade vi på Jennifer och hennes kompisar, det var helt sjukt mkt folk redan då där!. Vi började dricka där och blev lite smått dragna, så kom Sara fram till oss, och vi satt och prata om allt och ingenting. Lite senare skulle jennifer och dem dra, och vi tänkte först dra ,med, men då sa Sara att vi skulle stanna med henne, hennes pojkvän Johan och Karlin och några till, så vi gjorde det. Vi satt där några timmar till, men sen blev det ena nog när massa gäng fjortisar kom, då blev det lite för mkt kände vi! :D haha. Så vi ringde till taxi och åkte till en som hette Leo, där vare en stor fest, det kom och gick folk hela tiden, jag träffade på några gamla klasskamrater från 7-an som jag inte pratat med sedan dess typ! =),det var kul, även om inte alla mognat sedan dess heller, men men vem bryr sig ;). Till slut fick alla tills det bara var oss ursprungliga kvar, jag , Becca och Leo satt och spelade guitar hero!, var skitkul men jag var kass eftersom jag inte spelat sen julas!, men det började ju komma tillbaka :). Rebeca blev faktiskt ganska bra till slut, med tanke på att det var hennes första gång hon spelade det =). Men sen tonade festen liksom ner och alla blev trötta, jag och Becca promenixa hem, och ja var väl hemma runt kvart i 4. Somnade direkt när man kom hem =)!. Detta var nog min bästa valborg på länge kan jag ju lugnt säga! =). 

Ciao.  


RSS 2.0