I valet & kvalet.

Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning.

Bästa låten med han :) (L)

Nu kommer jag till stora tiotusen-kronors-frågan:

Ska jag laga mat eller ska det bli en sallad på Cactuz?... hmm...

Kanske kan få med mig Becca dit om hon e hungrig :).

jaja, helt onödigt inlägg,.. jag vet... haha.


Sverige...... eller??

Jag har ju helt glömt bort att ha skrivit om vad som hände när jag skulle handla häromdagen

Det började ju så att jag skulle handla lite mat, så skulle jag fram till kassan och betala när jag såg detta utspela sig:

-En polack (tror jag) stod i kassan och skulle betala med sitt visa-kort. Men det verkade inte fungera eller så förstod han bara inte hur man skulle göra, så satt hon i kassan och skulle försöka hjälpa han då. Det enda felet i denna bild är att dem stod och diskuterade på SITT SPRÅK!!!, alltså inte svenska, utan något ryskt - polskt eller nåt, jag bara stod där med hakan ner på golvet och hörde detta, liksom ska dem vara i vårt land får dem väl ändå lära sig svenska ??, eller ??, är det för mkt begärt när dem bor här skyddat och bra??. Det kändes inte som ens land längre, utan man hamnat i Irak eller något. Blir så förbannad varje gång man ska köpa något nånstans och människorna inte ens kan svenska utan man måste peka och försöka visa vad man vill. 

-Jag läste en insändare någonstans där en tjej hade blivit upprörd för att en (ort?) i stockholm eller vad det var skulle byta namn för att det hette Negern?, när det har hetat det i alla århundraden. Då tyckte dem att det anspela på rasism?. För på tex, fritidsresors hemsida står det på vissa ställen som man ska åka till att bära långbyxor helst och inte visa för mycket urringning, för då kan man bli stenad ihjäl eller ännu värre saker??. Då är min fråga varför vi ska rätta oss efter dem när dem uppenbarligen inte gör det för oss?. Jag tycker detta bara är skrämmande och värre lär det ju bli.

Detta var allt för mig just nu. 


Skriv gärna något respons på detta inlägg om ni varit med om nåt liknande.

Ciao.  


RSS 2.0