Gaaaahhhhhhhhh

Men gaaaaaah vad blogg.se segar nu då!!!, fick ju inte in New moon bilden i mitt förra inlägg :(, buhuuu... men men får väl sitta å dregla på skrivbordet på datan där han pryder skärmen ;), mahaha. Ja, jag e besatt, och jag står för det :)!.


New Moon

Nu har jag äntligen sett den! :) och gud, den var underbar, helt magisk. Iaf Robert Pattinson som spelar Edward Cullen ;), haha, jag kom på mig själv emellanåt med att mitt hjärta rusa iväg och slog 5 000 000 slag i minuten! :O, shit att jag inte fick en hjärtinfarkt!! :O, jag trodde verkligen jag skulle kola där ett tag, men då hade man ju iaf dött lycklig^^, haha nej då inte överdriva så mk tkanske :), but i maybe telling the truth ?, you dont know ;). Ser ju verkligen fram emot 3:an!, vill se den nu, nu, nu!!!!! :), men det verkar ju som att den släpps nån gång i mars 2010?, om man nu ska tro IMDB. Hoppas det iaf så jag inte måste väänta så länge. Nu ska jag drömma om han lite :). Puss puss så länge 

   


Haha!

Jag ska skicka ett brev!, till vem säger jag inte! :p, än iaf ;). Men kan säga som så att det är ganska långt jag ska skicka det. En liten ledtråd (a), maybe?, i dont know ;)


Lite funderingar...

Ligger här försjunken i mina egna tankar, inte ofta jag ligger såhär och tänker så djupt, men när man inte har så mycket annat att göra så släpper man in lite mer tankar och reflekterar över saker man inte brukar göra. Men känns det inte bara som att livet ibland rusar fram?, precis som man i sims ni vet, trycker fastforwardknappen?. Man hinner knappt med att tänka eller ens känna över vissa saker för det går så galet snabbt, och man känner den där frustrerande känslan av att inte kunna stänga av den eller göra någonting överhuvudtaget för att det ska sluta?, man vill bara trycka på paus  ibland, kunna andas in några stoora andetag och sen försöka komma på vad man ska göra för att det ska gå i "normal" fart sedan?. Som tex när man längtar efter någonting, kanske en resa, ett speciellt datum du kanske ska resa bort eller bara något helt annat, det känns som det går oliiiiiiidligt sakta innan man kommit dit, men sen när man väl är där så går den där fastforwardknappen in och vips så e allt över?. Precis som att den där njutningen av att komma bort eller bara göra något annat ska gå så fort som möjligt så man kommer in i den där "tysta-lidande" fasen. Och för att inte tala om hur folk runtomkring en, ibland vill man bara inte att saker & ting inte ska förändras, men det gör dem ju ändå. Vissa har hur bråttom som helst med att få ut allting utav livet på bästa snabba sätt medans andra drar ut på det. Och ingen såklart ska ju kunna döma, för inga utav sätten är ju "rätt eller fel", alla tycker ju olika och ser på saker ur olika sätt, men slutresultatet kan ju visserlgen skifta, men bara man är nöjd själv så borde det ju räcka?. Jaja, jag vet att jag kan babbla på men det var bara några tankar jag ville dela med mig utav! :), ta hand om er!, puss o kram.


Sliiiipless...

Min oförmåga att kunna somna ruvar som vanligt, ni blev väl inte förvånade? :) är nog bara jag i hela världen som är uppe just nu, haha nä men känns faktiskt så ibland. Som jag brukar säga att det borde vara olagligt att vara vaken vid en sådan här tid. Iaf så för stunden sitter jag och kollar flygstolar till Vietnam, är ju bestämt sen  länge att jag och Nhung ska åka dit! :), hon har ju släktingar där så vi hade fått bott där! =). En flygstol dit och hem kostar ju inte så mkt, finns allt en del billiga sidor, och där nere är det ju löjligt billigt har jag hört!:D. Hade varit väldigt intressant och sett kulturen och så där!. Eller åtminstone bara att komma bort från allting för ett tag, hade ju blivit två veckor, minst. Jaja, vi får se vart vinden bär oss! =). Bloggar lite senare, puss puss


A dream.

jag känner verkligen för att skriva av mej men på något konstigt sätt ska jag ta det på engelska, dont ask me why. Haha.

I have a dream, a dream about you. Every awake time of my life i think about you, how sick is that?, ive never even met you. But still, words cant express my feelings of you, this wonderful creature. I even think that God must exist, there must be a higher being then us to create something wonderful like you. Your deep eyes that penetrates and can see right trough you, your muscular body in a prefect length. Your cheeks, your perfect hair in a sexy hairstyle. I cant stop looking at you. And that drives me insane... insane that I know I never can meet you - but i will try, oh yes.. im going to try... thats a promise.

  


Dansbandskampen

Kollar på dansbandskampen nu med familjen :)!, bjuder på en ny bild tills nästa gång jag bloggar ;).


Tja tja!

Vaknade för en stund sedan!, haha, sjuukt!, men så kom jag ju på att H&M släppt sin Jimmy Choo kampanj idag ju, så var snabbt in på deras hemsida för att kolla, inte för att jag var så intresserad av grejerna dem sålde eller hade tänkt å köpa något, eller jo!, det där snygga armbandet som var ganska brett, ganska snyggt. MEN typ 95 % utav deras kollektion var ju redan UTSÅLT!!, helt sjuuukt vad folk är snabba när det gäller sånt här! :O, vill inte ens tänka på hur mycket folk det var när dem öppna dörrarna för dem H&M butikerna som fick kampanjen i butiken, personalen lär ju tycka sånt här e sjukt jobbigt!, vilken hysteri!!. Var inne och kollade på storbloggarna och ingen utav dem har typ uppdaterat något ännu, så man kan ju tänka sig vad dem är i full fart med! ;), haha!.
Nä nu ska jag pilla lite till med bloggdesignen, inte kommit halvvägs än! ;). 

Ciao så länge.   


Natti natti eller god morgon?!

Jaja, det blev många timmars pysslande med detta!, ändå har jag inte kommit halvvägs än :(, ska lägga in massa söta saker hade ja tänkt! :), men nu e min hjärna så trött så jag droppar in handduken nu, ska fortsätta greja med bloggen när jag vaknar!, natti på er!.

Ciao


Design!

Sorry att bloggen ser ut som den gör för tillfället!, ska göra en "total-renovering" utav den så ni får ha lite tålamod. ;)
Tar ju tid såna här saker när man måste göra allt själv :(
Nån snäll själ som vill hjälpa som kan detta ämnet?, plszz :)


Yeah yeah.

"Ullared- Mattiaz"!!, hans låt "skandalen" är ju bara för sköön! :), har den på repeat just nu, kan inte få nog utav den!, visste inte vem grabben var förrän programmet Ullared sändes på kanal 5. Då fastnade man ju totalt för hur rolig och skön kille han verkar vara! :D. Nu följer jag även hans blogg på www.mattixstylingtheworld.blogg.se


Gekås, Ullared!

Alltså imorgon klockan 7 på morran åker vi äntligen till Gekås! :D. Gott att åka dit nu innan jul nu och shoppa billiga julklappar, hoppas på att det finns nåt bra!!. Men det gör det säkert ;). Nej nu ska jag duscha, kommer nog varken hinna eller orka duscha så tidigt imorgon!. Pusss!!!

Ciao


Ansiktsbuurk, ansiktsbuuurk....

haha, har fått den sjukt kassa låten på hjärnan!, som dem judith & judith gör för comhem.
Ni får ju verkligen inte missa andra avsnittet av Ullared på kanal 5 klockan 8 sen!!, jag ska sitta som bänkad iaf!!, premiären förra veckan var ju ríktigt bra! ;). Och sen ska man ju kanske åka dit imorgon! :), mamma å pappa ska ju vara lediga imorgon och så tänkte vi ta en tur dit, har ju inte varit där på flera år så det ska bli spännande. Förhoppningsvis är det väl inte så mkt folk tidigt imorgon. :), jag bloggar säkert lite senare eller imorgon, tar nog med mig datan och bloggar på vägen dit.



Ciao.


Children of the Corn 2009

Låg och slötittade på denna nya Remake av Stephen Kings originalfilm med samma namn. Är ju sjuk nu :(, så blir mkt film för mig just nu. Iaf så var denna remake SJUKT KASS!!.

Snacka om att våldta en annars ganska bra film, ända som hände i första halvan av filmen var att en kille åkte runt i en bil med sin JÄVLIGT irriterande flickvän!, seriöst jag ville skjuta henne efter fem minuter in i filmen, snacka om pms-subba!!!. Sen i andra halvan av filmen sprang dem runt i ett majsfält?!. Så inget vidare händelserik film precis. Man får mer ut av att titta på färg som torkar. Detta var lite utav alla filmrecensioner jag skulle kunnat lägga ut ;). Haha, får se vad det kommer komma i framtiden.

Är jävligt hungrig nu, har inte ätit något allas än :(


Mina mardrömmar!

Tänkte lägga upp en "värsta scenario" lista som jag har värsta mardrömmarna om att få uppleva!:

- Vara en utav dem tjejerna i skräckfilmer som blir helt ensam kvar och som sen blir slaktad, eller ännu värre!

- Vakna upp och inse att man är Kissie!

- hamna i vatten med massa stora hajar runtomkring en!, usch!

- Haft inbrott och alla ens käraste ägodelar är borta! oh noo!!,

- Att aldrig få ngt jobb och leva på soc resten av livet.

- Att two and a half men lägger ner!

Detta är lite utav det värsta iaf!, erkänn att punkt två är en riktig mardrömsscenario! ;). Haha!


Shit pommes frites! ?

Jääävlar vad jag är köpsugen just nu? :S, typ bara vill ha ngt nytt. Kan vara vad som helst, allt från kläder till elektronik?, vill ha en sån där mini pc, men vad ska jag ha den till?, haha, har ju redan bärbar! :D.Samtidigt är jag sugen på ny dvd-spelar - som jag heller inte behöver?, kopplar ju datan till teven och kör allt igenom den?, haha jag e sjuk =). Får se till så man försöker hålla i pengarna iaf :P!

 


Ullared

Ingen missade väl premiären av Ullared dokumentären på kanal 5 igår??, helt sjukt bra var det!, hahaha så skööna människor det hänger där asså! :), det trodde jag inte, det e väl mkt socialt med hela grejen med ullared med, så har man inte sett på det innan ;). Men faaaaan vad sugen man blir på att åka dit?, nu innan jul snart å grejer jöö!, Så jag tjööta på mamma å ja och hon skulle snart åka dit, får se om vi får med oss pappa med, läängtar =), hehe. Fan jag var ju där senast när jag var ihop med min första pojkvän Christopher och det e ju typ ett sekel sen!, haha nej då, , men iaf så var jag väl 15, 16 då :P. Shiit det känns som ages ago, snabbt tiden går nu för tiden! :O. Man räknas väl som gammal nu :(.




Ciao.


Farmhouse

Har precis kollat klart en skräckfilm som heter Farmhouse!. den var väl sådäär, annorlunda slut må jag säga, men nu ska jag duscha, ciao

Långt inlägg detta blev ;p, haha!


Therese Johansson Rojo

Alla har väl såklart hört om denna lilla söta stockholms tjej som blev mördad av jämnåriga?!. Det var ju bara en kille som utförde dådet, men med påtryckningar av hans jämnåriga flickvän, som sade till honom att han skulle mörda henne!. Och detta gjorde den dumma idioten!!, då undrar man ju vad för sorts tankar det finns i en sån som kan göra något sånt här?, att strypa en annan människa med sina bara händer!, det är helt oförståeligt!. 

Och om inte detta var nog så fick killen 1 års fängelse och tjejen 8 månader!, hur sjukt är inte det?, dem kommer kunna vara ute nästa år redan nån gång och forstätta leva sina liv, dem kommer kunna uppleva student, baler, giftermål och barnbarn osv.. Men vad får Theres anhöriga?, aldrig se sin dotter/kompis ta sin student, få ett jobb, ett liv, man och barnbarn. Men Nej, hon fick inte ens uppleva sin avslutningsbal för 9:an. 

Inget kan ju ge dem Therese tillbaka, men ett riktigt straff kanske hade kunnat gett dem ett avslut?. 
Som det står i den stora boken: An eye for an eye, and a tooth for a thooth. 

Jag vet inte riktigt varför men detta fallet har berört mig extra mycket, kanske för att hon var så väldigt ung?, plus att det var lika gamla förövare.


RSS 2.0